Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rozando el limite (312198) - Autobús FC (47899) » 161774341: T23/J13/V

Liga 161774341 Información oficial sobre el partido 161774341 en Hattrick

24.05.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 13 / V.39 (5552)

Rozando el limite Alineación oficial del equipo 'Rozando el limite' en el partido 0 - 1 Descabezados SV Alineación oficial del equipo 'Descabezados SV' en el partido
0 - 1 Francesc Alaball (76')
Rozando el limite Alineación oficial del equipo 'Rozando el limite' en el partido 0 - 1 Descabezados SV Alineación oficial del equipo 'Descabezados SV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rozando el limite Alineación oficial del equipo 'Rozando el limite' en el partido 0 - 1 Descabezados SV Alineación oficial del equipo 'Descabezados SV' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,7 % 0,9 % 87,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rozando el limite

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Limite sortien al contraatac. La falta llançada per Alfred Birchler va sortir força alta sense massa perill.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): Enrique Botana va marxar per velocitat al minut 31 i va fer una passada de la mort a Jérôme Marandon, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Denis Stanciu de Limite es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Grigore Florea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Johnny Prachar de Limite es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): En Fréderic Deblock ocupà el lloc d'en Sylweriusz Pakieła al 64 minuts, dos minuts després que el jugador de Limite quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Rudolf Sarbaev va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Limite es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Descabezados SV

Goles Goles

  • 174 Minuto 76 (Gol de penalti): Francesc Alaball va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 76 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Jaime Herrero va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sylweriusz Pakieła va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Descabezados va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fréderic Deblock va desviar el xut final de Alberto Navas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jaime Herrero va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ahmed Abu-Jaber de Descabezados amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Diego Farias de Descabezados va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Adrià Larroder va prendre el seu rol al minut 75.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jaime Herrero probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.