Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La magia de Betis (800889) - IdleWild (117989) » 161773594: T23/J9/V

Liga 161773594 Información oficial sobre el partido 161773594 en Hattrick

26.04.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 9 / V.26 (5539)

Las Águilas Imperiales de Almería Alineación oficial del equipo 'Las Águilas Imperiales de Almería' en el partido 0 - 4 IdleWild Alineación oficial del equipo 'IdleWild' en el partido
0 - 1 Siri Kongying (31')
0 - 2 Castejón Lanzós (81')
0 - 3 Castejón Lanzós (84')
0 - 4 Óscar Antona (89')
Las Águilas Imperiales de Almería Alineación oficial del equipo 'Las Águilas Imperiales de Almería' en el partido 0 - 4 IdleWild Alineación oficial del equipo 'IdleWild' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Las Águilas Imperiales de Almería Alineación oficial del equipo 'Las Águilas Imperiales de Almería' en el partido 2 - 4 IdleWild Alineación oficial del equipo 'IdleWild' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Águilas Imperiales de Almería

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jan Sánchez va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ignacio Ramírez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Diego Pacheco va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 42, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Gutiérrez de Imperiales va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): En Ignacio Ramírez de Imperiales va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alberto Igarza va prendre el seu rol al minut 10.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Alberto Igarza de Imperiales va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Raúl Mansur va entrar en el seu lloc.

IdleWild

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Siri Kongying que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a IdleWild.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Castejón Lanzós de IdleWild va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a IdleWild augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Castejón Lanzós es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, IdleWild va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Óscar Antona, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Siri Kongying va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 280 Minuto 67 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 67 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Markos Samiamidis de IdleWild va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Paco Rancel de IdleWild va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Wisis Middelmann, jugador de IdleWild, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 37. Ermegildo Vich, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.