Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Quality (49447) - Gusarapos (490513) » 161773413: T23/J6/V

Liga 161773413 Información oficial sobre el partido 161773413 en Hattrick

05.04.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 6 / V.23 (5536)

byfydus c.f. Alineación oficial del equipo 'byfydus c.f.' en el partido 1 - 4 Zinedines Serranos Alineación oficial del equipo 'Zinedines Serranos' en el partido
Anthony Renard (9') 1 - 0
1 - 1 Borja Arnedo (21')
1 - 2 Javier de Diego (76')
1 - 3 Borja Arnedo (79')
1 - 4 Ricky Oughton (86')
byfydus c.f. Alineación oficial del equipo 'byfydus c.f.' en el partido 1 - 4 Zinedines Serranos Alineación oficial del equipo 'Zinedines Serranos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
byfydus c.f. Alineación oficial del equipo 'byfydus c.f.' en el partido 2 - 1 Zinedines Serranos Alineación oficial del equipo 'Zinedines Serranos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

byfydus c.f.

Goles Goles

  • 120 Minuto 9 (Gol de falta): byfydus va agafar avantatge al minut 9 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Anthony Renard fent així el 1 - 0.
  • 109 Minuto 86 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Patxi Mínguez Salas es va complicar la vida al minut 86 intentant esquivar Ricky Oughton en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Zinedines, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 4 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): byfydus va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Ben Le Bot va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): byfydus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Ben Le Bot va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Philipp Böcker! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elias Urbansson de byfydus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

Zinedines Serranos

Goles Goles

  • 164 Minuto 21 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Borja Arnedo va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 116 Minuto 76 (Gol evento especial rápido + pase): Ricky Oughton va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Javier de Diego, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Zinedines per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 79. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Borja Arnedo. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Erlwin Kaipf. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Artur Andrade de Zinedines va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thomas Edesi.