Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

villa el salvador (308775) - CF Maribor (309882) » 161773128: T23/J2/V

Liga 161773128 Información oficial sobre el partido 161773128 en Hattrick

08.03.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / V.18 (5531)

los rodriguez fc Alineación oficial del equipo 'los rodriguez fc' en el partido 2 - 2 U.E.Minas Tirith Alineación oficial del equipo 'U.E.Minas Tirith' en el partido
Dion Bogarde (71') 1 - 0
1 - 1 Shin Verveer (72')
Dion Bogarde (85') 2 - 1
2 - 2 Jean-Luc Sarraute (87')
los rodriguez fc Alineación oficial del equipo 'los rodriguez fc' en el partido 2 - 2 U.E.Minas Tirith Alineación oficial del equipo 'U.E.Minas Tirith' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los rodriguez fc Alineación oficial del equipo 'los rodriguez fc' en el partido 1 - 3 U.E.Minas Tirith Alineación oficial del equipo 'U.E.Minas Tirith' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los rodriguez fc

Goles Goles

  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de rodriguez van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Dion Bogarde.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Dion Bogarde va donar a rodriguez un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): rodriguez va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Paavo Laiho va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fynn Papesch.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Alain Pointvogl va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de rodriguez se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nemo Hulzebos de rodriguez va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): En Paco Gaudí va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Mülayim Sani, que no va rendir al seu nivell habitual.

U.E.Minas Tirith

Goles Goles

  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 72 minuts Shin Verveer va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 en Jean-Luc Sarraute va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Mikael Andersson va xutar magistralment una falta al minut 3 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): En Mikael Andersson va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 33. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): U.E.Minas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 70, quan Alfonso Arellano va quedar-se sol davant el porter Charles-Alexandre Beeusaert, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Jean-Luc Sarraute de U.E.Minas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del U.E.Minas puguin veure en Jens Paquet jugant de nou; ja que al minut 38 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Johan Silfwerkvist el va substituir sense tenir temps d'escalfar.