Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rofman Team (490549) - Polideportivo MINERO (119535) » 161772303: T23/J8/V

Liga 161772303 Información oficial sobre el partido 161772303 en Hattrick

19.04.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 8 / V.3 (5516)

Rofman Team Alineación oficial del equipo 'Rofman Team' en el partido 2 - 2 Polideportivo MINERO Alineación oficial del equipo 'Polideportivo MINERO' en el partido
0 - 1 Agostino Carrozzo (12')
0 - 2 Magnus Bokér (34')
Álvaro Barceló (47') 1 - 2
Álvaro Barceló (77') 2 - 2
Rofman Team Alineación oficial del equipo 'Rofman Team' en el partido 2 - 2 Polideportivo MINERO Alineación oficial del equipo 'Polideportivo MINERO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Rofman Team Alineación oficial del equipo 'Rofman Team' en el partido 6 - 0 Polideportivo MINERO Alineación oficial del equipo 'Polideportivo MINERO' en el partido
Es un cenizo 5.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rofman Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 47 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Álvaro Barceló, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Rofman.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Rofman s'esgargamellaven dempeus per esperonar Álvaro Barceló que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 77 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Rodrigo Gaztañaga hauria d'haver estat gol al minut 21 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En José Ramón Mercado no oblidarà el que li va passar durant el minut 41. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Daniel González va estar a punt de marcar al minut 66 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82, Ahmad Masruq arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Emiliano Suárez va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Rofman estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Polideportivo MINERO

Goles Goles

  • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Eberhardt Gibler sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Agostino Carrozzo que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Magnus Bokér va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Eberhardt Gibler va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 35, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Saúl Cabeza de Vaca, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Saúl Cabeza de Vaca va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Saúl Cabeza de Vaca de Polideportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Saúl Cabeza de Vaca se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.