Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los murgaños valencianos (119761) - Ferran F.C (48395) » 161772182: T23/J6/V

Liga 161772182 Información oficial sobre el partido 161772182 en Hattrick

05.04.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 6 / V.1 (5514)

los murgaños valencianos Alineación oficial del equipo 'los murgaños valencianos' en el partido 2 - 0 Athletic de Sant Gervasi Alineación oficial del equipo 'Athletic de Sant Gervasi' en el partido
Sergiusz Musielewicz (70') 1 - 0
Jip Blitterswijk (71') 2 - 0
los murgaños valencianos Alineación oficial del equipo 'los murgaños valencianos' en el partido 2 - 0 Athletic de Sant Gervasi Alineación oficial del equipo 'Athletic de Sant Gervasi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los murgaños valencianos Alineación oficial del equipo 'los murgaños valencianos' en el partido 2 - 1 Athletic de Sant Gervasi Alineación oficial del equipo 'Athletic de Sant Gervasi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los murgaños valencianos

Goles Goles

  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Sergiusz Musielewicz va donar a valencianos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Jip Blitterswijk va incrementar l'avantatge de valencianos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): valencianos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafa Calella ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Sergiusz Musielewicz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de valencianos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Jip Blitterswijk arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): valencianos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergiusz Musielewicz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jip Blitterswijk! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 224 Minuto 59 (Ocasión de penalti): valencianos es va veure beneficiat per la polèmica al minut 59, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Sven-Ulfert Schnabl va relliscar al moment de fer el xut i el porter Primus Wahab no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Rafa Calella gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Primus Wahab va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Athletic de Sant Gervasi

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Kalid El-Rasheed de Gervasi, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!