Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Deprabados (123359) - Xapatots F.C (118104) » 161770929: T23/J2/IV

Liga 161770929 Información oficial sobre el partido 161770929 en Hattrick

08.03.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 2 / IV.43 (3466)

Deportivo Deprabados Alineación oficial del equipo 'Deportivo Deprabados' en el partido 5 - 0 letal venom F.C. Alineación oficial del equipo 'letal venom F.C.' en el partido
David Manrique (24') 1 - 0
Paulo Barendregt (39') 2 - 0
Miguel Enero (41') 3 - 0
Miguel Enero (61') 4 - 0
Tomasz Kurczaba (87') 5 - 0
Deportivo Deprabados Alineación oficial del equipo 'Deportivo Deprabados' en el partido 5 - 0 letal venom F.C. Alineación oficial del equipo 'letal venom F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo Deprabados Alineación oficial del equipo 'Deportivo Deprabados' en el partido 2 - 0 letal venom F.C. Alineación oficial del equipo 'letal venom F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Deprabados

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): David Manrique va donar a Deprabados un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Deprabados va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Paulo Barendregt progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Miguel Enero va incrementar l'avantatge de Deprabados amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Deprabados va augmentar la diferència quan Miguel Enero no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Deprabados va augmentar la diferència quan Tomasz Kurczaba no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Csaba Hornyák de Deprabados va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Miguel Enero que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Paulo Barendregt per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Anghel Serban va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en David Manrique. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local David Manrique va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Terence Knops de Deprabados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulo Barendregt.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomasz Kurczaba de Deprabados va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

letal venom F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de letal va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Modesto Del Taco, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Zenón Travesedo va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Janne Koivu.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ulvis Ķerselis de letal es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Niels Lippert de letal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.