Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Runxitus (435365) - Juventudes Atleticas (118846) » 161770448: T23/J7/IV

Liga 161770448 Información oficial sobre el partido 161770448 en Hattrick

12.04.2008 14:00:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 7 / IV.34 (3457)

Fc Txuario Alineación oficial del equipo 'Fc Txuario' en el partido 2 - 3 brembo Alineación oficial del equipo 'brembo' en el partido
0 - 1 Kevin Bösch (7')
0 - 2 Aavo Velberg (30')
Heini Mirow (32') 1 - 2
1 - 3 Kevin Bösch (34')
Jorge Polonio (81') 2 - 3
Fc Txuario Alineación oficial del equipo 'Fc Txuario' en el partido 2 - 3 brembo Alineación oficial del equipo 'brembo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc Txuario Alineación oficial del equipo 'Fc Txuario' en el partido 2 - 1 brembo Alineación oficial del equipo 'brembo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,8 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Txuario

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Txuario va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Heini Mirow va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): Passava el minut 81 del matx, quan l'atent Jorge Polonio va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Amb 6 minuts disputats, Leslie Wammes gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Yeray Morán Martínez va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Txuario va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Jorge Polonio la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Txuario va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Narciso Justicia va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Angelantonio Amodeo no va entrar per centímetres.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Narciso Justicia de Txuario va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 82, però no va estar gaire encertat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Oğuz Can Akay de Txuario va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Arvi Nyberg va prendre el seu rol al minut 84.

brembo

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): Kevin Bösch va marcar al minut 7 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al 30 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a brembo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Aavo Velberg es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Kevin Bösch va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, brembo, al minut 34. El marcador va canviar a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pablo Sáez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Julio Giron estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Casimiro Barro va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 29, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio Giron.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Arnau Martínez va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.