Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HARD BAR (47770) - SayCity (307519) » 159321473: T23/R1

Copa 159321473 Información oficial sobre el partido 159321473 en Hattrick

27.02.2008 12:00:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 1

masmaloqtu Alineación oficial del equipo 'masmaloqtu' en el partido 3 - 0 LoKoMoTiVe Alineación oficial del equipo 'LoKoMoTiVe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
masmaloqtu Alineación oficial del equipo 'masmaloqtu' en el partido 2 - 2 LoKoMoTiVe Alineación oficial del equipo 'LoKoMoTiVe' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,5 % 36,3 % 29,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

masmaloqtu

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del masmaloqtu contenien la respiració mentre en Benjamin Alvær s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de masmaloqtu va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Henk Nijhoff progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): masmaloqtu va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 77, quan Guilherme Raimundo, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): masmaloqtu va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Guilherme Raimundo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jan Torrescana.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Henk Nijhoff gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jan Torrescana va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28, Agostino Nassini de masmaloqtu es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

LoKoMoTiVe

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Daniel Stjernsten quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): LoKoMoTiVe va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Eran Valdman va quedar-se sol davant el porter Ventín Ogando, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 76, quan un error defensiu va deixar Daniel Stjernsten completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Cornel Turcu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mikael Honko estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Quincy van Berne de LoKoMoTiVe va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Quincy van Berne de LoKoMoTiVe per doble groga al minut 32.