Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

E.T.S.I.I (801912) - Mareo F.C. (777387) » 159318734: T23/R1

Copa 159318734 Información oficial sobre el partido 159318734 en Hattrick

27.02.2008 12:00:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 1

E.T.S.I.I Alineación oficial del equipo 'E.T.S.I.I' en el partido 2 - 5 Mareo F.C. Alineación oficial del equipo 'Mareo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
E.T.S.I.I Alineación oficial del equipo 'E.T.S.I.I' en el partido 1 - 1 Mareo F.C. Alineación oficial del equipo 'Mareo F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,9 % 27,1 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

E.T.S.I.I

Goles Goles

  • 114 Minuto 53 (Gol de penalti): E.T.S.I.I va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Ricardo Argüeso, que va fer aixecar el públic dels seients.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 27 va fer que Bernhard Lannerbrant de E.T.S.I.I hagués d'abandonar el terreny de joc. Luis Gonzalvo va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Viorel Popescu de E.T.S.I.I va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Luis Alfredo Higuera va prendre el seu rol al minut 36.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): Luis Alfredo Higuera no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Ricardo Argüeso va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de E.T.S.I.I, Luis Alfredo Higuera, col·locà la pilota just a les mans d'en Pablo Valdés. El marcador: 2 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Albert Taulats, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Pablo Valdés va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de E.T.S.I.I i 2 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Zacarías Reveriego de E.T.S.I.I anava molt fort i col·locat però Pablo Valdés no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 4.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de E.T.S.I.I Guillermo Palomero, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pablo Valdés. El marcador continuava 2 - 4.

Mareo F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): En Diego Delgado donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 38 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Mareo Ernst De Koninck quasi marca al minut 21 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Tiago Garcia l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Felipe Perales va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mareo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rafael Marzal va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Mareo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 81, quan Diego Delgado va quedar-se sol davant el porter Albert Taulats, però aquest va poder aturar el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Rafael Marzal anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Mareo.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Mareo, Måns Pettersson, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Mareo Felipe Perales no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Albert Taulats es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 4.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ernst De Koninck de Mareo va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Elwin Rop de Mareo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Albert Taulats en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 5.