Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

milanrota (994112) - Los separanalgas (773799) » 159318300: T23/R1

Copa 159318300 Información oficial sobre el partido 159318300 en Hattrick

27.02.2008 12:00:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 1

milanrota Alineación oficial del equipo 'milanrota' en el partido 0 - 3 fecomas Dream Team Alineación oficial del equipo 'fecomas Dream Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
milanrota Alineación oficial del equipo 'milanrota' en el partido 1 - 1 fecomas Dream Team Alineación oficial del equipo 'fecomas Dream Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,2 % 45,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

milanrota

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 31 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Paul Karpfenbruch quasi empata el partit per a milanrota, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Saad Sleiman no oblidarà el que li va passar durant el minut 68. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dickee Stewart de milanrota amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Diego Hirschl va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gabriel Cabral.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Lucrecio Domínguez ocupà el lloc d'en Saad Sleiman al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de milanrota quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Cezary Siudy, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

fecomas Dream Team

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): fecomas va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Roar Brodersen va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al fecomas per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 33. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Roar Brodersen. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mauricio Diéguez, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Roar Brodersen va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José María Sanvicente de fecomas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Tonio Palamara que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.