Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ávila Penguins (773152) - Gimnástica 1907 (1432632) » 159317892: T23/R1

Copa 159317892 Información oficial sobre el partido 159317892 en Hattrick

27.02.2008 12:15:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 1

Valde City Alineación oficial del equipo 'Valde City' en el partido 3 - 1 Lords of Sound football club Alineación oficial del equipo 'Lords of Sound football club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Valde City Alineación oficial del equipo 'Valde City' en el partido 2 - 5 Lords of Sound football club Alineación oficial del equipo 'Lords of Sound football club' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,8 % 1,2 % 86,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valde City

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Miquel Muntané, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Valde es posava per davant!
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, Valde va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pedro Sánchez Ignacio, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Valde a 3 - 0. Pedro Sánchez Ignacio va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luka Čorić va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luka Čorić va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Pedro Sánchez Ignacio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Héctor Horta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luka Čorić de Valde amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Antonio Cologán.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alcadio González de Valde la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Valde va fer una substitució al minut 62. Stanisław Zuziak va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Beñat Osuna.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Pedro Sánchez Ignacio va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Lords of Sound football club

Goles Goles

  • 153 Minuto 41 (Gol por la derecha): Los van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 41 quan Mario Federico Guillermo sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Ignacio Llop quasi redueix la diferència al marcador al minut 61, però una gran estirada d'en Stanisław Zuziak va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): Los es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Oliver Glue no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Wilmar Schippermütze al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Daniel Rua probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.