Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Masters de la Pilota (123000) - Crepitans A.D. (772053) » 159317287: T23/R1

Copa 159317287 Información oficial sobre el partido 159317287 en Hattrick

27.02.2008 12:15:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 1

Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido 3 - 2 Bohemian Rhapsody II Alineación oficial del equipo 'Bohemian Rhapsody II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido 0 - 2 Bohemian Rhapsody II Alineación oficial del equipo 'Bohemian Rhapsody II' en el partido
Tiene bastante suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Masters de la Pilota

Goles Goles

  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Kazimierz Koczułap la va rematar Eyal Hazan amb una magnífica volea que va fer pujar per a Masters el 1 - 1.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Boleslaw Klis va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Gideon Bessels va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Kazimierz Koczułap de Masters anava molt fort i col·locat però Ota Pelant no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 1.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ulf Dahldahl xutant per a Masters va fer anar la pilota just on la volia, però Ota Pelant, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Rieme Witbaard de Masters anava molt fort i col·locat però Ota Pelant no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.

Bohemian Rhapsody II

Goles Goles

  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Sergio Jabayolas que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Michele Mazzucchi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 13 (Ocasión de falta): El Bohemian va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 13 amb un llançament de falta perillós. En Doel Bendatu però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 270 Minuto 24 (Ocasión de falta): El Bohemian va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 24 amb un llançament de falta perillós. En Doel Bendatu però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mehmet Basiret després de 51 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Remigiusz Krzych va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Michele Mazzucchi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Michele Mazzucchi de Bohemian va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Doel Bendatu xutant per a Bohemian va fer anar la pilota just on la volia, però Remigiusz Krzych, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bohemian Michele Mazzucchi, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Remigiusz Krzych. El marcador continuava 3 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Bohemian, Jesús Alberto Fernández, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Bohemian Eugenio Tartaglia va intentar enganyar Remigiusz Krzych amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Maximilian Jakobs-Kohn de Bohemian va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.