Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antifeixista F.C. (773959) - els forts (776976) » 159315725: T23/R1

Copa 159315725 Información oficial sobre el partido 159315725 en Hattrick

27.02.2008 12:15:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 1

Antifeixista F.C. Alineación oficial del equipo 'Antifeixista F.C.' en el partido 4 - 3 Pitterson B.C Alineación oficial del equipo 'Pitterson B.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Antifeixista F.C. Alineación oficial del equipo 'Antifeixista F.C.' en el partido 2 - 2 Pitterson B.C Alineación oficial del equipo 'Pitterson B.C' en el partido
Tiene suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,1 % 37,4 % 31,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antifeixista F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Antifas equilibrava la balança al minut 64. En Jimmy Allart, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 22 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Miguel Hernández va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Al minut 69 de partit, el jugador Zaqueo Patacas de Antifas es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Antifas Miguel Hernández no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Niels Christian Mortensen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Antifas, Urmas Uibo, col·locà la pilota just a les mans d'en Niels Christian Mortensen. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Zaqueo Patacas va xutar fora per a Antifas, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Giorgio Oliverio anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Antifas.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Antifas, Federico Garotti, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.

Pitterson B.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb 31 minuts jugats, Óscar Arceo de Pitterson va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Notaro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Federico Garotti va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Joakim Mårtensson, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Notaro.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Passats 25 minuts de joc, en Antonio Notaro de Pitterson va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 63 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 63 de partit, quan un jugador de Pitterson, en Mitchell Swillens, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 98 (Lesión leve): Óscar Arceo de Pitterson va abandonar el terreny de joc després de 98 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Roy Wanningen va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Pitterson, Dimitri Bernabeu, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Joakim Mårtensson, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Federico Garotti va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Pitterson i 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Stanisław Samulczyk de Pitterson anava molt fort i col·locat però Federico Garotti no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Antonio Notaro de Pitterson va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Joern Spitzner de Pitterson anava molt fort i col·locat però Federico Garotti no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.