Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Imp Ferrol S.C. (1369545) - CABRONÍAS CF (796266) » 159312093: T23/R1

Copa 159312093 Información oficial sobre el partido 159312093 en Hattrick

27.02.2008 12:30:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 1

Imp Ferrol S.C. Alineación oficial del equipo 'Imp Ferrol S.C.' en el partido 2 - 3 CABRONÍAS CF Alineación oficial del equipo 'CABRONÍAS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Imp Ferrol S.C. Alineación oficial del equipo 'Imp Ferrol S.C.' en el partido 0 - 2 CABRONÍAS CF Alineación oficial del equipo 'CABRONÍAS CF' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imp Ferrol S.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Süslü Yavçın va treure un córner llarg cap al segon pal que en Yannick Heitmann, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): En Valentijn Droge va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de IFSC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Raúl Alberto Espronceda, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 72 per blocar una centrada d'en Serge Le Guilloux va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de IFSC.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Maxime Hennequin de IFSC va abandonar el terreny de joc després de 17 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Paco Agray va entrar en el seu lloc.

CABRONÍAS CF

Goles Goles

  • 164 Minuto 21 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 21 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de CABRONÍAS. Gérard Payet el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Theow Oosterloo, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 68.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb 78 minuts jugats, Gérard Payet de CABRONÍAS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dan Wennblom ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Gérard Payet va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Filip de CABRONÍAS es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.