Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sancocho (486093) - Potorritos (118030) » 159310685: T23/R1

Copa 159310685 Información oficial sobre el partido 159310685 en Hattrick

27.02.2008 12:30:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 1

El Huevo Mágico Alineación oficial del equipo 'El Huevo Mágico' en el partido 3 - 4 R.C.D Alcoroches balompie Alineación oficial del equipo 'R.C.D Alcoroches balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Huevo Mágico Alineación oficial del equipo 'El Huevo Mágico' en el partido 0 - 1 R.C.D Alcoroches balompie Alineación oficial del equipo 'R.C.D Alcoroches balompie' en el partido
Tiene bastante suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Huevo Mágico

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mágico contenien la respiració mentre en Alberto Ramos s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Mágico a 2 - 0. Sibrand Koopmanschap va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Michael von Matt, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Mágico.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Gani Narin no va ser aprofitada per en Michael von Matt que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mágico va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Magnus Tellblom, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sibrand Koopmanschap de Mágico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcel Eltze.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79 de partit, el jugador Alberto Ramos de Mágico es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

R.C.D Alcoroches balompie

Goles Goles

  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Alcoroches van mostrar una bona compenetració quan al minut 35 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Vincent Marcoux va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 154 Minuto 74 (Gol de penalti): Alcoroches va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Oscar Canet.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 en Oddone Miradercole va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): En Hugo Vondráček donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 87 el marcador reflectia el 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Dan Sitaru de Alcoroches va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): Alcoroches es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gerhard Schindl no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Marian Duda al camp.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Alcoroches es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Marian Duda no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Marco Frasco al camp.