Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD. Español del Alquian (489908) - Eliansito FC (312710) » 156633837: T22/R8

Copa 156633837 Información oficial sobre el partido 156633837 en Hattrick

26.12.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 8

antomolongui Alineación oficial del equipo 'antomolongui' en el partido 6 - 4 Eliansito FC Alineación oficial del equipo 'Eliansito FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
antomolongui Alineación oficial del equipo 'antomolongui' en el partido 6 - 1 Eliansito FC Alineación oficial del equipo 'Eliansito FC' en el partido
Tiene un resultado normal 5.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

antomolongui

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 36, Fabrizio Manzato de antomolongui empatava el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Després de 84 minuts de partit, Rui Soares igualava per antomolongui en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): antomolongui enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 206 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 85, tothom va saber perquè en Martí Pedrosa era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): En Abe Delius del antomolongui ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Martí Pedrosa de antomolongui va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abe Delius.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 48 (Evento clima: sol, OK técnico): Sergi Àngel semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Elvar Rafn Lárusson de antomolongui, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Lukasz Klempke en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Fabrizio Manzato de antomolongui va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Abe Delius de antomolongui, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Lukasz Klempke en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Sergi Àngel de antomolongui va executar el tir amb una gran tècnica posant el 6 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de antomolongui David Asturias va intentar enganyar Lukasz Klempke amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 4.

Eliansito FC

Goles Goles

  • 135 Minuto 2 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Adnan Shulku de Eliansito va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 1.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Adnan Shulku va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Felix Wallaert després de 27 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Óscar Iruñela va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 33 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 33 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Es duien 51 minuts de partit jugats quan Alberto Salvador Escuder va estar a punt de posar per davant a Eliansito amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Óscar Iruñela va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Lluís León de Eliansito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 99 (Lesión): Sergio López va sortir coix del terreny de joc, substituït per Hugo Obbekjer. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Eliansito, Kai Wiedenbauer, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Josep Lluís León de Eliansito anava molt fort i col·locat però Óscar Iruñela no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Eliansito, Adnan Shulku, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Lukasz Klempke, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Óscar Iruñela va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Eliansito i 6 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Alberto Salvador Escuder va xutar fora per a Eliansito, el marcador es va quedar igual: 6 - 4, ja es veia a venir!