Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ferreira c.f (125577) - FC Sant Just (440533) » 155849257: T22/R5

Copa 155849257 Información oficial sobre el partido 155849257 en Hattrick

05.12.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 5

CAÑARDOS TEAM Alineación oficial del equipo 'CAÑARDOS TEAM' en el partido 1 - 8 realisimo madrid Alineación oficial del equipo 'realisimo madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CAÑARDOS TEAM Alineación oficial del equipo 'CAÑARDOS TEAM' en el partido 0 - 6 realisimo madrid Alineación oficial del equipo 'realisimo madrid' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAÑARDOS TEAM

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar André Fonseca, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del CAÑARDOS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 23.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Montejano de CAÑARDOS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 87 de partit, quan un jugador de CAÑARDOS, en Peter Espersen, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

realisimo madrid

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): realisimo van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 35, quan Jure Manenica va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 35, quan Jure Manenica va posar els visitants realisimo per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en César Luis Rodríguez Drago de realisimo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 37 de partit.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, un xut de Manolo Muñoz des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de realisimo, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i José Fialho va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 5.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Vivien Plat va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 6 per als visitants.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 90 de partit va donar a realisimo l'avantatge per 1 - 7. César Luis Rodríguez Drago en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Manolo Muñoz va augmentar l'avantatge de realisimo a 1 - 8 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vivien Plat. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kalle Sedbeck.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 75 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Jure Manenica no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. potente): José Fialho estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.