Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

a la parrilla (315108) - aryaas (119980) » 155849202: T22/R5

Copa 155849202 Información oficial sobre el partido 155849202 en Hattrick

05.12.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 5

Berduras Team Alineación oficial del equipo 'Berduras Team' en el partido 3 - 2 Sporting de Ponferrada Alineación oficial del equipo 'Sporting de Ponferrada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Berduras Team Alineación oficial del equipo 'Berduras Team' en el partido 0 - 2 Sporting de Ponferrada Alineación oficial del equipo 'Sporting de Ponferrada' en el partido
Tiene bastante suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berduras Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Berduras, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Bruno Raffa per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 120 Minuto 59 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 59, indicava inequívocament que en Juan de la Serna va saber trobar la xarxa rival. Berduras desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Juan de la Serna ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Berduras es posava per davant 3 a 2.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Després de 70 minuts jugats, Nemesio Molina Camacho es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Miguel Reyna.

Sporting de Ponferrada

Goles Goles

  • 161 Minuto 8 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Francis Girardin que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Als 69 minuts de partit, Vivian Aemisegger de Ponferrada va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Francis Girardin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 de partit, Luis Roberto Arboix quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Corvin Jonathan Khuen-Lützow es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Nicanor Martín del Campo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Corvin Jonathan Khuen-Lützow va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.