Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Estroboscópico (309913) - Mapaches Deportistas (315392) » 155849067: T22/R5

Copa 155849067 Información oficial sobre el partido 155849067 en Hattrick

05.12.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 5

Deportivo Estroboscópico Alineación oficial del equipo 'Deportivo Estroboscópico' en el partido 1 - 3 los sospechosos habituales Alineación oficial del equipo 'los sospechosos habituales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Deportivo Estroboscópico Alineación oficial del equipo 'Deportivo Estroboscópico' en el partido 1 - 3 los sospechosos habituales Alineación oficial del equipo 'los sospechosos habituales' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Estroboscópico

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Santi Barrera s'emportà una gran ovació del públic local al minut 11, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Jordi Baqueró quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ramón Bello Figueroa s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emilio Bento de Estroboscópico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 10 (Tirita (médico)): Félix Gonzalbo es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a José Diáguez. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

los sospechosos habituales

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Amb 5 minuts jugats, Felix Hermanns de sospechosos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Felix Hermanns es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 84 de partit va donar a sospechosos l'avantatge per 1 - 3. José Rocas en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Anton Chitic va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): sospechosos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ali Moore va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Lennart Rothén de sospechosos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Aitame Pascual Medrano de sospechosos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Felix Hermanns.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del sospechosos puguin veure en Anton Chitic jugant de nou; ja que al minut 82 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Javier Miguel Garrido Ochando el va substituir sense tenir temps d'escalfar.