Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Jimmy Strikes Back (779339) - FC. JOPANI (48278) » 155848697: T22/R5

Copa 155848697 Información oficial sobre el partido 155848697 en Hattrick

05.12.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 5

The Jimmy Strikes Back Alineación oficial del equipo 'The Jimmy Strikes Back' en el partido 1 - 0 BCNDragons Alineación oficial del equipo 'BCNDragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Jimmy Strikes Back Alineación oficial del equipo 'The Jimmy Strikes Back' en el partido 1 - 0 BCNDragons Alineación oficial del equipo 'BCNDragons' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Jimmy Strikes Back

Goles Goles

  • 116 Minuto 47 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Harm van Rossum va acabar en una passada genial cap al jugador de Strikes Román Álamo, que va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): Artemio García quasi marca en una jugada assajada de córner que Aadu Erikson havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Harm van Rossum.

BCNDragons

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Jaime Lanuza va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de BCNDragons que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): BCNDragons va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sheng Di-An va desviar el xut final de Ignacio Tobal després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BCNDragons va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Miguel Ángel Tamajón va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Nuño.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jorge Cantabranas va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Simion Stoian.