Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los cracks team (487313) - Amore F.C. (492810) » 155587053: T22/R4

Copa 155587053 Información oficial sobre el partido 155587053 en Hattrick

28.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 4

Lions Of The Sea Alineación oficial del equipo 'Lions Of The Sea' en el partido 5 - 4 Carlateam Alineación oficial del equipo 'Carlateam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Lions Of The Sea Alineación oficial del equipo 'Lions Of The Sea' en el partido 2 - 4 Carlateam Alineación oficial del equipo 'Carlateam' en el partido
Tiene bastante suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,5 % 2,0 % 82,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lions Of The Sea

Goles Goles

  • 102 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Lions va reduir el marcador al minut 33 a 1 - 2 quan Jens Zacho Hovmand Jensen va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Julián Sánchez va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pedro Barboza, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 2.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rodrigo Gutierrez de Lions aconseguir un gol al minut 42 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Julián Sánchez es va introduir dins la defensa central al minut 56, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Lions va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 87, quan Enrique Lozano Miralles, sol dins l'àrea, va aconseguir el 5 - 4.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En John Eriksson ocupà el lloc d'en Sergio Gil al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Lions quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Pedro Barboza, jugador de Lions, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 88. Carlos Alberto Negri, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Thor Karres, en lloc de córrer, relliscava.
  • 302 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Enrique Lozano Miralles probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Carlateam

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Trevor Galindo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Carlateam.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, Giuseppe Napoli va augmentar l'avantatge de Carlateam a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 115 Minuto 68 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 68 minuts, Serse Barbanti va superar per velocitat Pablo Corsia per posar el 4 - 3 al marcador.
  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Giuseppe Napoli que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aureli Grau ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Johnnie Mckenna de Carlateam es va guanyar la targeta groga merescudament.