Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pesca Sub Team! (491420) - Recien Pintados U.D (435149) » 155587040: T22/R4

Copa 155587040 Información oficial sobre el partido 155587040 en Hattrick

28.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 4

Sant Feliu del Racó Alineación oficial del equipo 'Sant Feliu del Racó' en el partido 1 - 0 Recien Pintados U.D Alineación oficial del equipo 'Recien Pintados U.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sant Feliu del Racó Alineación oficial del equipo 'Sant Feliu del Racó' en el partido 1 - 1 Recien Pintados U.D Alineación oficial del equipo 'Recien Pintados U.D' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,6 % 44,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Feliu del Racó

Goles Goles

  • 122 Minuto 97 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Brent Rogers de Feliu aconseguir un gol al minut 97 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Feliu va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Brent Rogers va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Mikael Hansson va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 216 Minuto 49 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Maximilian Dimitrescu va ser clau en la jugada d'atac de Feliu al minut 49, quan ell mateix va fer una passada brutal a Bailón Saldías, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Taca Dražić va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Burgos.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Burgos va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Feliu va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Recien Pintados U.D

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Pintados va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 75, quan Ghitã Chira va quedar-se sol davant el porter Bruno Giampietri, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Semblava que Luka Wilckens s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.