Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

aboloscity (794647) - Berymon Team (119686) » 155586666: T22/R4

Copa 155586666 Información oficial sobre el partido 155586666 en Hattrick

28.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 4

Mea Burro FC Alineación oficial del equipo 'Mea Burro FC' en el partido 1 - 6 Berymon Team Alineación oficial del equipo 'Berymon Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Mea Burro FC Alineación oficial del equipo 'Mea Burro FC' en el partido 0 - 6 Berymon Team Alineación oficial del equipo 'Berymon Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mea Burro FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Louis Petitfrere el va rematar Georg Kiesow amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Fabián Cózar va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 78 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alejandro Rodríguez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Giovanni Rolfini.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Burro va fer una substitució al minut 82. Georg Kiesow va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Márton Fejes.

Berymon Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 13 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 13 minuts Felipe Barrera va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Germán Andrés Robres que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Berymon.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Felipe Barrera de Berymon l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 40 de partit.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Felipe Barrera de Berymon va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Carles Reina va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 1 - 5 per a Berymon.
  • 180 Minuto 82 (Gol de falta): Passaven 82 minuts quan en Uroš Ranković va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Francisco Javier Palacios de Berymon va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 55 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Germán Andrés Robres de Berymon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alan Whelan de Berymon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Fernández de Berymon va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Javier Palacios de Berymon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 34 va fer que Rafael Talaya de Berymon hagués d'abandonar el terreny de joc. Carles Reina va entrar al terreny de joc per suplir-lo.