Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Licor69 (490154) - Jaro Team F.C. (437850) » 155586491: T22/R4

Copa 155586491 Información oficial sobre el partido 155586491 en Hattrick

28.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 4

Atletico Licor69 Alineación oficial del equipo 'Atletico Licor69' en el partido 2 - 3 Jaro Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Jaro Team F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Licor69 Alineación oficial del equipo 'Atletico Licor69' en el partido 0 - 1 Jaro Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Jaro Team F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Licor69

Goles Goles

  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sergio Porta, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Atletico se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): El Atletico va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Antônio Carlos Natale la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 72 per blocar una centrada d'en Antônio Carlos Natale va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atletico.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Escánez de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Atletico Antônio Carlos Natale, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Henri Roivas. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Angus Duncan va xutar fora per a Atletico, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Diego Escánez de Atletico va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Atletico, Sergio Sánchez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Atletico Toni Cavia va intentar enganyar Henri Roivas amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.

Jaro Team F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): Als 63 minuts de partit, Daniel Alzina de Jaro va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Ismael Agustín va marcar al minut 3 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Oliviu Bãdoiu va marcar al minut 69 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Al minut 98 de partit, Oliviu Bãdoiu quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Alzina de Jaro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 75 de partit, quan un jugador de Jaro, en Henri Roivas, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Cristian Ubierna. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.
  • 306 Minuto 92 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Borja Sosa, que no va rendir al seu nivell habitual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Oliviu Bãdoiu de Jaro és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 1 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Jaro Daniel Alzina va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Jaro Ismael Agustín va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Carlos Navarrete de Jaro anava molt fort i col·locat però Adrián Tort no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Borja Sosa de Jaro, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Adrián Tort en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.