Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Droviña (487744) - Sant Andreu JM (441286) » 155586431: T22/R4

Copa 155586431 Información oficial sobre el partido 155586431 en Hattrick

28.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 4

Droviña Alineación oficial del equipo 'Droviña' en el partido 1 - 2 Sant Andreu JM Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu JM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Droviña Alineación oficial del equipo 'Droviña' en el partido 1 - 0 Sant Andreu JM Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu JM' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Droviña

Goles Goles

  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Drova equilibrava la balança al minut 80. En Turi Miozzari, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Amb 34 minuts disputats, Martin Bukta gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ralph Bogenspanner va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Turi Miozzari de Drova va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 31 de partit, quan un jugador de Drova, en Carlos Alberto Goitia, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Sant Andreu JM

Goles Goles

  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Błażej Derus va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): El jugador Pelagios Chalkitis de Andreu es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sérgio Luiz Clemente no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Niklas Runesson estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.