Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gordaca Soccer (312371) - UD Forra (309356) » 155585802: T22/R4

Copa 155585802 Información oficial sobre el partido 155585802 en Hattrick

28.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 4

Canibales Alineación oficial del equipo 'Canibales' en el partido 2 - 4 Real Club Celta de Vigo S.A. Alineación oficial del equipo 'Real Club Celta de Vigo S.A.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Canibales Alineación oficial del equipo 'Canibales' en el partido 0 - 4 Real Club Celta de Vigo S.A. Alineación oficial del equipo 'Real Club Celta de Vigo S.A.' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canibales

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Canibales van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en José Pelayo Parrón.
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Canibales van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Evyatar Brialovsky.

Real Club Celta de Vigo S.A.

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Als 20 minuts de partit, Roli Klingbacher de Celta va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 40, quan Alejandro Martínez va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): En Alejandro Martínez donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 41 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Alejandro Martínez va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 2 - 4 per a Celta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Celta que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alejandro Martínez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Vicente Romero de Torres quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Brandon Dittrich, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Roli Klingbacher després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Brandon Dittrich va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Vicente Romero de Torres va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 87 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 87 per Vicente Romero de Torres va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simón Langarica de Celta es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.