Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UAB (798630) - Pina FC (486163) » 155585421: T22/R4

Copa 155585421 Información oficial sobre el partido 155585421 en Hattrick

28.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 4

Coruña Stars Alineación oficial del equipo 'Coruña Stars' en el partido 3 - 4 Pina FC Alineación oficial del equipo 'Pina FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Coruña Stars Alineación oficial del equipo 'Coruña Stars' en el partido 1 - 0 Pina FC Alineación oficial del equipo 'Pina FC' en el partido
Tiene suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coruña Stars

Goles Goles

  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 61, el Coruña va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Bjørn Hanssen, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Pedro Llorenç va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Slavomil Hanzlíček de Coruña va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 220 Minuto 101 (Ocasión de falta): En Thure Engelund es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stefan Zembrzycki de Coruña la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Giancarlo van Laarhoven ocupà el lloc d'en Steffen Lang al 71 minuts, dos minuts després que el jugador de Coruña quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Thure Engelund de Coruña, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Carlos José Gutiérrez en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Bronisław Kołakowski, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Carlos José Gutiérrez va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Coruña i 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Slavomil Hanzlíček, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Carlos José Gutiérrez va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Coruña i 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Coruña Stefan Zembrzycki va intentar enganyar Carlos José Gutiérrez amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Coruña Giancarlo van Laarhoven va intentar enganyar Carlos José Gutiérrez amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.

Pina FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Bernhard Ortner arribés a peus de Constantin Adam, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Pina el 0 - 1.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Kalle Røll va augmentar l'avantatge de Pina a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Pina van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 34, però el xut de Marco Antonio Hernández des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Arngrim Deniau era fer passades de llarga distància. Al minut 35 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Bernhard Ortner però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Arnold Beauvais va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pina que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bernhard Ortner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Pina, Jaume Forcades, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Arngrim Deniau, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Bronisław Kołakowski va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Pina i 3 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Marco Antonio Hernández va clavar el 3 - 4 per a Pina amb una precisió mil·limètrica.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pina Arnold Beauvais va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Constantin Adam de Pina anava molt fort i col·locat però Bronisław Kołakowski no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.