Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc Colinas (799425) - Sao Etien (773616) » 155322195: T22/R3

Copa 155322195 Información oficial sobre el partido 155322195 en Hattrick

21.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 3

Alcatraz_mcc Alineación oficial del equipo 'Alcatraz_mcc' en el partido 4 - 2 Grupo S.C. Alineación oficial del equipo 'Grupo S.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Alcatraz_mcc Alineación oficial del equipo 'Alcatraz_mcc' en el partido 4 - 0 Grupo S.C. Alineación oficial del equipo 'Grupo S.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcatraz_mcc

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador Ignasi Gento de Alcatraz_mcc, després de 15 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): Alcatraz_mcc va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Plutarco Llopes va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Plutarco Llopes va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Yakir Sheinzinger va augmentar la diferència de Alcatraz_mcc a 4 - 2 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Paolo Axia va estar a punt de sentenciar el partit al minut 23, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Yakir Sheinzinger es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Mario Folch gairebé va marcar per a Alcatraz_mcc des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Folch de Alcatraz_mcc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Grupo S.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): Grupo sabia com jugar al contraatac, i al minut 86, Jerome Sawcer va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.
  • 151 Minuto 88 (Gol por el centro): Grupo van mostrar una bona compenetració quan al minut 88 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Enrique Genis Llacer va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Tatu Araújo quasi marca en una jugada assajada de córner que Patrizio Sardo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): İskender Gülseren de Grupo es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.