Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Operador C.F. (440237) - kowalski wanderers (124472) » 155322113: T22/R3

Copa 155322113 Información oficial sobre el partido 155322113 en Hattrick

21.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 3

Operador C.F. Alineación oficial del equipo 'Operador C.F.' en el partido 6 - 5 diceteam Alineación oficial del equipo 'diceteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Operador C.F. Alineación oficial del equipo 'Operador C.F.' en el partido 2 - 0 diceteam Alineación oficial del equipo 'diceteam' en el partido
Tiene mucha potra 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Operador C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, Anton Herkel va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Carlos Campoo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 90, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Otto Benjaminsen es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Hans Angerer hauria d'haver estat gol al minut 82 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anton Herkel de Operador la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Marina de Operador la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Otto Benjaminsen de Operador, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Adrián Gabilondo en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Erdain Alzogaray de Operador, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Adrián Gabilondo en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Jesús Marina de Operador, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Adrián Gabilondo en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Operador Juan Francisco Gatti, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Adrián Gabilondo. El marcador continuava 5 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Operador Carlos Campoo va intentar enganyar Adrián Gabilondo amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de Operador Mirko Masala no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Adrián Gabilondo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.

diceteam

Goles Goles

  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): diceteam va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 54. Teo Hansson va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 139 Minuto 90 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Enrique Pelayo! Un inimaginable dribbling sobre Juan Francisco Gatti va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 2 per a diceteam.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Janne Id de diceteam, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Enrique Pelayo va ridiculitzar a en Juan Francisco Gatti amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 95 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Alejandro Urtasun després que el jugador de diceteam li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Samuel Arrufat de diceteam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Niko Marjeta en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Alberto Frutos anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a diceteam.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de diceteam Adrián Gabilondo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Niko Marjeta. El marcador continuava 5 - 4.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de diceteam Rafa Sales va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 055 Minuto 133 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Enrique Pelayo de diceteam va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 136 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de diceteam Leonard Adolfsson va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.