Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Davosland (490097) - MOLES F.C (310819) » 155321742: T22/R3

Copa 155321742 Información oficial sobre el partido 155321742 en Hattrick

21.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 3

Davosland Alineación oficial del equipo 'Davosland' en el partido 1 - 4 vulturito Alineación oficial del equipo 'vulturito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Davosland Alineación oficial del equipo 'Davosland' en el partido 0 - 2 vulturito Alineación oficial del equipo 'vulturito' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Davosland

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 24, el Davosland va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Miguel Ángel Alcalá, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Davosland sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignacio Solano, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 40 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Alfonso Esteve no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Juan Alfredo Martínez no s'ho podia creure.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 45 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 45 de partit, quan un jugador de Davosland, en David García, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

vulturito

Goles Goles

  • 170 Minuto 16 (Gol de falta): Al minut 16, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Burkhart Bolek posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 45 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gabriel Enrique Sánchez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a vulturito.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Pepe Aragón va augmentar l'avantatge de vulturito a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, vulturito va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Burkhart Bolek, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Petre Acsinte de vulturito va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Josep Lluís Calvo que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Tzur Kakoon va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Xavi Fortuny va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip vulturito Gabriel Enrique Sánchez quasi marca al minut 44 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alexander Koefod l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pepe Aragón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.