Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.A.Prathatinaikos (119895) - rancios c.f. (438988) » 155320873: T22/R3

Copa 155320873 Información oficial sobre el partido 155320873 en Hattrick

21.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 3

Fume de carozo Alineación oficial del equipo 'Fume de carozo' en el partido 1 - 7 rancios c.f. Alineación oficial del equipo 'rancios c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Fume de carozo Alineación oficial del equipo 'Fume de carozo' en el partido 0 - 7 rancios c.f. Alineación oficial del equipo 'rancios c.f.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fume de carozo

Goles Goles

  • 109 Minuto 33 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Marcin Wołoszczuk després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de rancios Hannes Dierckx, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 4.
  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Marcin Wołoszczuk trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 5 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Fume sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jörgen Kjellgren, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 72 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Edip Tokuztün de Fume la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Jouko Olkanen de Fume va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 76 (Lesión (no subst.)): Fume no podia fer cap canvi en Jarle Lian va deixar el terreny de joc al minut 76 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.
  • Minuto 76 (Jugador de campo como portero): Francesco Onorato, fidel seguidor de les "Busi solutions" quan era petit, va decidir acceptar el repte de posar-se sota els pals.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Shimon Halperin va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

rancios c.f.

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a rancios prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Manolo Nalda.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Niklas Alexandersson va augmentar l'avantatge de rancios a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Anselmo Cáceres va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Manolo Nalda de rancios va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 37. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): Julio Navarro va incrementar l'avantatge a 1 - 6 per a rancios gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Niklas Alexandersson va ser l'anotador del 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, el rancios va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Hannes Dierckx s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Carles Pujol, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. rancios va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 12 (Evento clima: sol, OK técnico): En Niklas Alexandersson va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.