Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. CoRdEnAd (438081) - Carmelum C.F. (434770) » 155320700: T22/R3

Copa 155320700 Información oficial sobre el partido 155320700 en Hattrick

21.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 3

Recreation Club Alineación oficial del equipo 'Recreation Club' en el partido 1 - 0 HiNKuLTuRRa Team Alineación oficial del equipo 'HiNKuLTuRRa Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Recreation Club Alineación oficial del equipo 'Recreation Club' en el partido 0 - 1 HiNKuLTuRRa Team Alineación oficial del equipo 'HiNKuLTuRRa Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreation Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Recreation s'avançava al marcador al minut 84, després d'un rebot que va caçar en Sergiu Stoian per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Recreation Valeriano Taco quasi marca al minut 13 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Aurélien Bousseau l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Recreation va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Alfrēds Lobaņovs va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Valeriano Taco va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Recreation va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Randver Orrason va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Marchante.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Randver Orrason.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eef Delgrosso.

HiNKuLTuRRa Team

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): Inku va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Alberto Santa Cruz va anar a parar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Inku va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 71, quan Rubén Gener va quedar-se sol davant el porter Piotr Grochowicz, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, un refús desafortunat de Piotr Grochowicz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Óscar Ruiz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.