Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eldars oscuros (434994) - Atlético Quintana de Fuseros (121860) » 155320261: T22/R3

Copa 155320261 Información oficial sobre el partido 155320261 en Hattrick

21.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 3

Eldars oscuros Alineación oficial del equipo 'Eldars oscuros' en el partido 2 - 4 Atlético Quintana de Fuseros Alineación oficial del equipo 'Atlético Quintana de Fuseros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Eldars oscuros Alineación oficial del equipo 'Eldars oscuros' en el partido 1 - 6 Atlético Quintana de Fuseros Alineación oficial del equipo 'Atlético Quintana de Fuseros' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eldars oscuros

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Thommas Simonsen de oscuros aconseguir un gol al minut 24 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 110 Minuto 47 (Gol de falta): Una falta al minut 47 va proporcionar un lliure directe al oscuros. Thommas Simonsen va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luís Pérez.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lucio Bastía de oscuros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del oscuros puguin veure en Jorge Machín jugant de nou; ja que al minut 35 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Luís Pérez el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Lucio Bastía ocupà el lloc d'en Thommas Simonsen al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de oscuros quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Atlético Quintana de Fuseros

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Saúl Llàcer estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Markus Särkioja va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 27.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Atlético prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Markus Särkioja.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jaromír Trojan va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Ruben Christoffersen de Atlético va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Atlético va estar a punt de marcar quan Exequiel Ramos va fer una passada impressionant a Saúl Llàcer, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Jaromír Trojan va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Després de 85 minuts, Atlético va veure com el seu jugador Andy Helmus havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Gerbrand Meltens entraria per ocupar el seu lloc.
  • 095 Minuto 90 (Lesión): El jugador de Atlético Matteo Fiesoli va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ricardo Arce Janariz va entrar en el seu lloc.