Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gurriones Pezqueñines (119584) - FC Tenebrosos (120222) » 155320206: T22/R3

Copa 155320206 Información oficial sobre el partido 155320206 en Hattrick

21.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 3

Gurriones Pezqueñines Alineación oficial del equipo 'Gurriones Pezqueñines' en el partido 4 - 1 Ibar Alineación oficial del equipo 'Ibar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gurriones Pezqueñines Alineación oficial del equipo 'Gurriones Pezqueñines' en el partido 3 - 0 Ibar Alineación oficial del equipo 'Ibar' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gurriones Pezqueñines

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Passat el minut 40 de joc, Xurxo Casitas facilitava les coses al Gurriones amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 45 (Gol por el centro): Xurxo Casitas va donar a Gurriones un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Federico Torreblanca va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Gurriones pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alberto Ruiz Escudero va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Federico Torreblanca va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Ionicã Mãrãsescu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Miguel Castiñeiras va rematar alt.
  • 217 Minuto 78 (Ocasión evento especial cansancio): César Barragán estava fent figa i jugant amb molt poca mobilitat. Afortunadament per al seu equip, els companys l'ajudaven constantment.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luis Peñarroya de Gurriones va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Luis Peñarroya va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Ibar

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 38, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Oscar Trejo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oscar Trejo de Ibar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Oscar Trejo va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Francisco Gardelliano ocupà el lloc d'en Enrique Torregrossa al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de Ibar quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.