Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pericos 7 (487860) - F.C. El Confital (488630) » 155320018: T22/R3

Copa 155320018 Información oficial sobre el partido 155320018 en Hattrick

21.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 3

Chabitas Alineación oficial del equipo 'Chabitas' en el partido 1 - 4 F.C. El Confital Alineación oficial del equipo 'F.C. El Confital' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chabitas Alineación oficial del equipo 'Chabitas' en el partido 0 - 1 F.C. El Confital Alineación oficial del equipo 'F.C. El Confital' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chabitas

Goles Goles

  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, Marc Roseau es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): El Chabitas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 14, però en Marc Roseau va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 85 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Emmanuel Deville, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christian Rosada de Chabitas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Héctor Argentino Lobato de Chabitas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Frans van Popta de Chabitas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

F.C. El Confital

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Confital es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Julio Mato es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 107 Minuto 15 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Victorien Grollier semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Confital. Qui ho havia de dir! 0 - 2.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 23 de partit va donar a Confital l'avantatge per 0 - 3. Julio Mato en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Iván Barba va augmentar l'avantatge de Confital a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Iván Barba va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 3, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Pau Bernaus va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pau Bernaus.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Leandro Sapata va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ricco Siggaard.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Victorien Grollier que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.