Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los periquitos asesinos (773693) - Ars FC (434079) » 155319408: T22/R3

Copa 155319408 Información oficial sobre el partido 155319408 en Hattrick

21.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 3

dameunape Alineación oficial del equipo 'dameunape' en el partido 1 - 4 Codima Alineación oficial del equipo 'Codima' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
dameunape Alineación oficial del equipo 'dameunape' en el partido 1 - 4 Codima Alineación oficial del equipo 'Codima' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dameunape

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): dameunape, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de José Sifontes per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Georges Grogg una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Pau Casas va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Sifontes de dameunape es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Canuto Canoura de dameunape va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Adolfo Azorín va prendre el seu rol al minut 41.
  • 095 Minuto 50 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Serban Purice va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Sigurds Vilimans.

Codima

Goles Goles

  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Armando Zarza que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): Amb 70 minuts jugats, Roberto Barro de Codima va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Juan Luis Ulloa va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Xuan Lisarde de Codima va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 44 (Ocasión de penalti): En Francisco Moreda va llençar un penal al minut 44. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Lampis Paltidis no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Xuan Lisarde estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Francisco Cotera.