Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almacelles Galaxy (776308) - CD Mirandés (125325) » 155035532: T22/R2

Copa 155035532 Información oficial sobre el partido 155035532 en Hattrick

14.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

White Label Team Alineación oficial del equipo 'White Label Team' en el partido 6 - 5 F.C.Illas Sicas. Alineación oficial del equipo 'F.C.Illas Sicas.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
White Label Team Alineación oficial del equipo 'White Label Team' en el partido 2 - 2 F.C.Illas Sicas. Alineación oficial del equipo 'F.C.Illas Sicas.' en el partido
Tiene mucha potra 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,4 % 47,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

White Label Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): Damián González de White va demostrar les seves habilitats al minut 70 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.
  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els seguidors del White van tornar a saltar d'alegria al minut 84. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Harri Liippala que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 110 Minuto 87 (Gol de falta): L'empat per part de White va arribar al minut 87 quan Alonso Ximénez de Rada va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 3 - 3, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): White va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Santi Arcenegui va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Griffin Ahmed.
  • 201 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Jimeno Rueda no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Anselmo Eiré no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 114 (Tarjeta roja directa): Al minut 114, Harri Liippala de White va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Alonso Ximénez de Rada anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a White.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Jimeno Rueda de White va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador David Cousau de White va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Anselmo Eiré de White, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Griffin Ahmed en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de White Damián González no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Griffin Ahmed es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.

F.C.Illas Sicas.

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 37, quan Helgi Guðmundsson va posar els visitants F.C.Illas per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a F.C.Illas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Finn-Claas Eggendinger es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, F.C.Illas va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Helgi Guðmundsson, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 117 (Ocasión por el centro): Al minut 117 de partit, Óscar Algora quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Helgi Guðmundsson de F.C.Illas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): F.C.Illas va fer una substitució al minut 86. Finn-Claas Eggendinger va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company César Bertrán.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Óscar Algora va clavar el 4 - 4 per a F.C.Illas amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Diego Picazo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a F.C.Illas.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de F.C.Illas Griffin Ahmed va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Lou Travers de F.C.Illas anava molt fort i col·locat però Alfonso Veiga no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 5.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de F.C.Illas Alfonso Gaete va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.