Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Deadpool balompie (488426) - eseperi (312012) » 155035407: T22/R2

Copa 155035407 Información oficial sobre el partido 155035407 en Hattrick

14.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

fabesconalmejas Alineación oficial del equipo 'fabesconalmejas' en el partido 3 - 2 Gotzon team Alineación oficial del equipo 'Gotzon team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fabesconalmejas Alineación oficial del equipo 'fabesconalmejas' en el partido 1 - 0 Gotzon team Alineación oficial del equipo 'Gotzon team' en el partido
Tiene suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fabesconalmejas

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): fabesconalmejas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Caleb Tillaart va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Corria el minut 21, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. fabesconalmejas s'avançava en el marcador després que en Gerbrand Verbaarschot xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 120 Minuto 47 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 47, indicava inequívocament que en Gerbrand Verbaarschot va saber trobar la xarxa rival. fabesconalmejas desfeia l'equilibri: 3 a 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gerbrand Verbaarschot de fabesconalmejas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Passats 16 minuts de joc, en Hugo Navas de fabesconalmejas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 73 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Caleb Tillaart, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Gotzon team

Goles Goles

  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gotzon eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 8, Thor Hagen va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Teodor Anklin de Gotzon va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eloi Leirachá de Gotzon es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.