Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Templarius.F.C. (122287) - Pico Rivera F.C. (492384) » 155035047: T22/R2

Copa 155035047 Información oficial sobre el partido 155035047 en Hattrick

14.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

Templarius.F.C. Alineación oficial del equipo 'Templarius.F.C.' en el partido 4 - 7 Pico Rivera F.C. Alineación oficial del equipo 'Pico Rivera F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Templarius.F.C. Alineación oficial del equipo 'Templarius.F.C.' en el partido 1 - 4 Pico Rivera F.C. Alineación oficial del equipo 'Pico Rivera F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Templarius.F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): İlham Potur de Templarius.F.C. va demostrar les seves habilitats al minut 76 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, Templarius.F.C. aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Sefer Muratcaus va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Templarius.F.C. Carlos Melià quasi marca al minut 43 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Amar Karabegović l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Onni Martin no s'ho podia creure.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): En İlham Potur va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Templarius.F.C. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Boscán de Templarius.F.C. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en İlham Potur que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Templarius.F.C. Tracey Gallimore no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Guillermo Davo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Templarius.F.C., Sefer Muratcaus, col·locà la pilota just a les mans d'en Guillermo Davo. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Carlos Melià de Templarius.F.C. va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Templarius.F.C., Onni Martin, col·locà la pilota just a les mans d'en Guillermo Davo. El marcador: 3 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Templarius.F.C., İlham Potur, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 6 al marcador.

Pico Rivera F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Rivera va ser finalitzada des de l'esquerra per Roberto Aberasturi al minut 15. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 180 Minuto 33 (Gol de falta): Al minut 33, una falta xutada per Norbert Hoeneveld va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Rivera. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Norbert Hoeneveld de Rivera, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Raúl Sánchez va enviar un xut des de 40 metres al minut 53, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Rivera va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Baldassarre Ricci va desviar el xut final de Elías Barcelona després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roberto Aberasturi de Rivera es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Norbert Hoeneveld de Rivera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Al minut 81, Miguel Garcés de Marcilla de Rivera va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elías Barcelona de Rivera es va emportar una amonestació al minut 94 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Norbert Hoeneveld anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Rivera.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Rivera Raúl Sánchez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Baldassarre Ricci es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Rivera, Jorge Alvarez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Rivera, Didier Peeters, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Rivera, Roberto Aberasturi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 7 al marcador.