Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L.P.CITY (125610) - Yogurines Jaca (795447) » 155034937: T22/R2

Copa 155034937 Información oficial sobre el partido 155034937 en Hattrick

14.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

Rayo Grumen S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Rayo Grumen S.A.D.' en el partido 2 - 3 Yogurines Jaca Alineación oficial del equipo 'Yogurines Jaca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Grumen S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Rayo Grumen S.A.D.' en el partido 2 - 2 Yogurines Jaca Alineación oficial del equipo 'Yogurines Jaca' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,3 % 29,3 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Grumen S.A.D.

Goles Goles

  • 120 Minuto 16 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 16, indicava inequívocament que en Tsuruki Kakutama va saber trobar la xarxa rival. Grumen desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 113 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, Grumen aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Kedar Al-Akil va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Kedar Al-Akil, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Pål Gaustad gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ladislav Tomčan va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Grumen va estar a punt de posar-se per davant al minut 98 però Alfonso Sorolla va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tsuruki Kakutama es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfonso Sorolla.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Niclas Gullen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Dumitru Neagu de Grumen va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Duilio Rosado va prendre el seu rol al minut 38.
  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Pål Gaustad, de Grumen, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Xabier Ballesteros el va substituir.

Yogurines Jaca

Goles Goles

  • 164 Minuto 62 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Yogurines al minut 62. José Manuel España va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Birkir Hákonarson que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Yogurines.
  • 171 Minuto 111 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 111, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Birkir Hákonarson es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 40 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes José Manuel España, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Aleksi Ulvila va fer una jugada per la banda esquerra, però Diego Ceresoles va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aleksi Ulvila de Yogurines es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): João Taborda va sortir coix del terreny de joc, substituït per Carlos Víllora. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 75 (Tirita): Passats 75 minuts de joc, en José Manuel España de Yogurines va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.