Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dani's Team (434711) - F.C New City (435187) » 155034145: T22/R2

Copa 155034145 Información oficial sobre el partido 155034145 en Hattrick

14.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

Mapashitos Canus Fan Alineación oficial del equipo 'Mapashitos Canus Fan' en el partido 4 - 7 La Traca Alineación oficial del equipo 'La Traca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mapashitos Canus Fan Alineación oficial del equipo 'Mapashitos Canus Fan' en el partido 0 - 2 La Traca Alineación oficial del equipo 'La Traca' en el partido
Tiene mucha potra 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mapashitos Canus Fan

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Emmerich Ramos va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Mapashitos, al minut 32. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Jorge Alquézar va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Mapashitos, al minut 33. El marcador va canviar a 2 - 0.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Augusto Solís de Mapashitos va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Orlando Batista, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Cesare De Caro va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Mapashitos i 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Emmerich Ramos de Mapashitos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ismael Martínez-Gómez xutant per a Mapashitos va fer anar la pilota just on la volia, però Cesare De Caro, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Alco van den Oort anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a Mapashitos.

La Traca

Goles Goles

  • 150 Minuto 77 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Andrea Gangemi de Latraca va reduir diferències a 2 - 1.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Leontin Preda per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rafael Villalta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Axel Gustavsson estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Mathieu Lacouture va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Wolf-Peter Schelter no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Evert-Jan Krotwaar quasi marca en una jugada assajada de córner que Mathieu Lacouture havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Axel Gustavsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Evert-Jan Krotwaar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Andrea Gangemi de Latraca, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Wolf-Peter Schelter en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Latraca Mathieu Lacouture va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Wolf-Peter Schelter va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 4
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Leontin Preda anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a Latraca.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Latraca, Axel Gustavsson, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de Latraca, Pol Waleveld, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 7 al marcador.