Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

patrulla águila (990517) - Racing Don Pelayo (119144) » 155034104: T22/R2

Copa 155034104 Información oficial sobre el partido 155034104 en Hattrick

14.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

patrulla águila Alineación oficial del equipo 'patrulla águila' en el partido 3 - 1 Racing Don Pelayo Alineación oficial del equipo 'Racing Don Pelayo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
patrulla águila Alineación oficial del equipo 'patrulla águila' en el partido 1 - 2 Racing Don Pelayo Alineación oficial del equipo 'Racing Don Pelayo' en el partido
Tiene suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,8 % 62,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

patrulla águila

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del patrulla s'esgargamellaven dempeus per esperonar José Luis Moya que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 27 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 120 Minuto 47 (Gol de falta): Fábio Salgado va donar a patrulla un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Gustavo Buono va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Fábio Salgado es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de patrulla va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Cristóbal Paiva, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ismael Perdigón de patrulla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Millet de patrulla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Racing Don Pelayo

Goles Goles

  • 170 Minuto 13 (Gol de falta): Racing va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Jerker Toresson.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 50 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Euclides Grisard va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Jerker Toresson va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.