Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Grimbergen Athletic (487381) - Alternativos U.C. (124070) » 155033852: T22/R2

Copa 155033852 Información oficial sobre el partido 155033852 en Hattrick

14.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

Los tiburones de santa justa Alineación oficial del equipo 'Los tiburones de santa justa' en el partido 1 - 2 Alternativos U.C. Alineación oficial del equipo 'Alternativos U.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los tiburones de santa justa Alineación oficial del equipo 'Los tiburones de santa justa' en el partido 1 - 0 Alternativos U.C. Alineación oficial del equipo 'Alternativos U.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los tiburones de santa justa

Goles Goles

  • 101 Minuto 32 (Gol por el centro): El tiburones no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Gerd Montagne es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10, Genaro Pujol quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Joonas Kämmerer va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): tiburones enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Alternativos U.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 9 (Gol de contra por el centro): Alternativos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 9, quan Manu Valsta, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 29, en Mirco Hoefler del Alternativos va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Nils Kvarme que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alternativos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nils Kvarme, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): Alternativos va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Manu Valsta va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maximilian Josef Lernbeck de Alternativos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.