Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Business FC (124850) - Straddle CF (118201) » 155033734: T22/R2

Copa 155033734 Información oficial sobre el partido 155033734 en Hattrick

14.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

pillows Alineación oficial del equipo 'pillows' en el partido 2 - 3 Recios de Rico Alineación oficial del equipo 'Recios de Rico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pillows Alineación oficial del equipo 'pillows' en el partido 0 - 1 Recios de Rico Alineación oficial del equipo 'Recios de Rico' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pillows

Goles Goles

  • 141 Minuto 58 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de pillows van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Eurico Jesus.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Pierre Debroise es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eurico Jesus de pillows la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Enrique Pereira de pillows, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Petre Anton en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Vincenzo De Gennaro, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Petre Anton va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de pillows i 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Per Ehnman, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Petre Anton va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de pillows i 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Etelvino Puentes, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Petre Anton va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de pillows i 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de pillows Sabin Burcea, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Petre Anton. El marcador continuava 2 - 3.

Recios de Rico

Goles Goles

  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 69 minuts Javier Valdés va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Recios Rufino Rodríguez quasi marca al minut 5 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Javier Valdés l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 235 Minuto 28 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Rufino Rodríguez es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 28, però el porter va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Es duien 70 minuts de partit jugats quan Toni Lohela va estar a punt de posar per davant a Recios amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Vincenzo De Gennaro va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Ingolf Freitag anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Recios.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Rufino Rodríguez xutant per a Recios va fer anar la pilota just on la volia, però Vincenzo De Gennaro, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Recios Jimmy Igelgård va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Javier Valdés va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Recios Toni Lohela va intentar enganyar Vincenzo De Gennaro amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.