Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Efervescente F.C. (118928) - Baix Empordà, capital de Palamós (313706) » 155033488: T22/R2

Copa 155033488 Información oficial sobre el partido 155033488 en Hattrick

14.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

Real Efervescente F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Efervescente F.C.' en el partido 3 - 5 United Miniyo Alineación oficial del equipo 'United Miniyo ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Real Efervescente F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Efervescente F.C.' en el partido 5 - 2 United Miniyo Alineación oficial del equipo 'United Miniyo ' en el partido
Tiene mala suerte 5.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Efervescente F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, Jesús Sancha va pentinar un córner cap al segon pal que Juan Luis Ditzel va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 102 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Efervescente va reduir el marcador al minut 65 a 2 - 4 quan Juan Luis Ditzel va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Juan Luis Ditzel de Efervescente va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Luis Ditzel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Semblava que Claus Stadsholt s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

United Miniyo

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Primo Menotti, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 28.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): En Bernat Villoldo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 31 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Hauge Rosendal va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, Bernat Villoldo va augmentar l'avantatge de United a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 105 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Marcos Caparrós rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Björn Gabrielsson, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 5 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): United va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Claus Stadsholt va desviar el xut final de Karl Stensson després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Primo Menotti.
  • 514 Minuto 66 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Julio Sirens, el jugador de United va ser expulsat al minut 66.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Karl Stensson de United va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.