Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico moraleda (441359) - Establis (440798) » 155033418: T22/R2

Copa 155033418 Información oficial sobre el partido 155033418 en Hattrick

14.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

[GE] Alineación oficial del equipo '[GE]' en el partido 2 - 4 la grulla coja Alineación oficial del equipo 'la grulla coja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
[GE] Alineación oficial del equipo '[GE]' en el partido 1 - 0 la grulla coja Alineación oficial del equipo 'la grulla coja' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

[GE]

Goles Goles

  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, [GE] aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Jeffrey Briebauer va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): [GE] per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Geraldo Veliz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Jeffrey Briebauer va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de [GE].
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): [GE] va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Larry Schlickeiser ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Lucas Adelmar Hidalgo del [GE] ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jeffrey Briebauer quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 223 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): Al minut 104, Geraldo Veliz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eilon Grant de [GE] va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de [GE], Lucas Adelmar Hidalgo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de [GE] Eilon Grant va intentar enganyar Honorio Torralba amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Larry Schlickeiser de [GE] va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Radu Negrea de [GE] va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de [GE], Ahmet Kardeş, col·locà la pilota just a les mans d'en Honorio Torralba. El marcador: 2 - 3.

la grulla coja

Goles Goles

  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): grulla va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 80, quan Vincent Dierckens, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de grulla va anar a parar a la dreta de l'atac on en Anthony Doensen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En David Pecqueux va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Giulio Zanobi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Pedrosa de grulla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Vincent Dierckens va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de grulla es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de grulla, David Pecqueux, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de grulla, Enrique Revilla, col·locà la pilota just a les mans d'en Hannes Fietz. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Mikael Persson de grulla, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hannes Fietz en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de grulla, Jorge Pedrosa, col·locà la pilota just a les mans d'en Hannes Fietz. El marcador: 2 - 3.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Honorio Torralba anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 4 per a grulla.