Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mara Coca cf (310724) - Toninos F.C. (493199) » 155033301: T22/R2

Copa 155033301 Información oficial sobre el partido 155033301 en Hattrick

14.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

Etilicos Atleticos Alineación oficial del equipo 'Etilicos Atleticos' en el partido 2 - 5 La Gran Cañada Alineación oficial del equipo 'La  Gran Cañada ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Etilicos Atleticos Alineación oficial del equipo 'Etilicos Atleticos' en el partido 3 - 1 La Gran Cañada Alineación oficial del equipo 'La  Gran Cañada ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Etilicos Atleticos

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 4 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Sílvio Silva. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): En Gaspar Águeda va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Danny Zandstra la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 39 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 39. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Sílvio Silva la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Atleticos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Magueye Ndiour va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Atleticos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Danny Zandstra va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Gustavo Adolfo Sánchez va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Magueye Ndiour va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Fernando Boixaderas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nino Nonković de Atleticos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

La Gran Cañada

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 en Santiago Pastor va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Edmundo de Celis que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Cañada.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Iuri Rivera va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 55, Cañada va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Staszek Gryl.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alberto Sobrino de Cañada l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 83 de partit.