Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los williecutes (777164) - Frente Nazari (992844) » 155032582: T22/R2

Copa 155032582 Información oficial sobre el partido 155032582 en Hattrick

14.11.2007 12:00:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

FS EL LARGUERO Alineación oficial del equipo 'FS EL LARGUERO' en el partido 3 - 4 Frente Nazari Alineación oficial del equipo 'Frente Nazari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FS EL LARGUERO Alineación oficial del equipo 'FS EL LARGUERO' en el partido 1 - 4 Frente Nazari Alineación oficial del equipo 'Frente Nazari' en el partido
Tiene suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FS EL LARGUERO

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Passat el minut 35 de joc, Aurélien Hermouet facilitava les coses al LARGUERO amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pekka Tiisanoja de LARGUERO aconseguir un gol al minut 50 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tullio Gianninoni no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Stefan Eckmo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Pekka Tiisanoja va estar a punt de marcar al minut 18 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Stefan Eckmo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LARGUERO.
  • 223 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Al minut 98, Aurélien Hermouet arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aurélien Hermouet de LARGUERO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stefan Eckmo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 97 (Tirita): Passats 97 minuts de joc, en Adrian Ailincăi de LARGUERO va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de LARGUERO, Adrian Ailincăi, col·locà la pilota just a les mans d'en Erez Glam. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de LARGUERO, Klodwig Norf, col·locà la pilota just a les mans d'en Erez Glam. El marcador: 2 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Jean-Roger Malinge xutant per a LARGUERO va fer anar la pilota just on la volia, però Erez Glam, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de LARGUERO Emile Frey va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de LARGUERO Óscar Gaspar no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Erez Glam es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.

Frente Nazari

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Antonio Rubio es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 116 Minuto 74 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 74 minuts quan Martí Centelles va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Jørgen Frisgaard, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nick Beuern. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 260 Minuto 66 (Ocasión de falta): El jugador visitant Antonio Rubio va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 66 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nick Beuern que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos María Barros de Frente es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Antonio Rubio anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Frente.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Francisco Delgado va xutar fora per a Frente, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Martí Centelles va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ola Nilegård va xutar fora per a Frente, el marcador es va quedar igual: 2 - 4, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Leopoldo Méndez va xutar fora per a Frente, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!