Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aitor.F.C (1336767) - Platjes Albinegres H.C (491749) » 155032125: T22/R2

Copa 155032125 Información oficial sobre el partido 155032125 en Hattrick

14.11.2007 12:15:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

Onofrico, abaja la burra al pozo Alineación oficial del equipo 'Onofrico, abaja la burra al pozo' en el partido 0 - 2 Platjes Albinegres H.C Alineación oficial del equipo 'Platjes Albinegres H.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Onofrico, abaja la burra al pozo Alineación oficial del equipo 'Onofrico, abaja la burra al pozo' en el partido 0 - 10 Platjes Albinegres H.C Alineación oficial del equipo 'Platjes Albinegres H.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onofrico, abaja la burra al pozo

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Onofrico, va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Eduardo Inácio ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Jerzy Majdziak ocupà el lloc d'en Diego Formoso al 71 minuts, dos minuts després que el jugador de Onofrico, quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Platjes Albinegres H.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): Gayateros agafava avantatge al minut 68 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Eddie Granot amb mestria.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ndrekë Dilo va augmentar l'avantatge de Gayateros a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Gayateros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Yonah Peppinck va quedar-se sol davant el porter Daniel Caeiro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Gayateros al minut 33, però el xut de Tom Wael va topar amb la tanca defensiva.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 77 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Niklas Thorstensson de Gayateros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tom Wael.
  • 513 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34 del partit, Niklas Thorstensson de l'equip Gayateros, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 7 (Lesión grave): Després de 7 minuts, Gayateros va veure com el seu jugador Roi Cerviá havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Luís Mario Pina entraria per ocupar el seu lloc.